Arto Rastas avaa ravintolan Ratinan Periskooppiin

7 joulukuu, 2017 Arto Rastas avaa ravintolan Ratinan Periskooppiin

Arto Rastas

 

Keittiömestari-ravintoloitsija Arto Rastas avaa huhtikuussa 2018 uusimman taidonnäytteensä Kauppakeskus Ratinan näkyvimpään osaan ”Periskooppiin” ja kohottaa samalla Tampereen ravintolatarjonnan uudenlaisiin korkeuksiin.

 

Lounge-tunnelmaa upeiden näköalojen äärellä

 

Periskoopin ravintolassa voi viettää aikaa lounasajasta aina pitkälle iltaan ja yöhön. Alakerran ravintolasali kokoaa seurueet nauttimaan makuelämyksistä, ja kulinarismin ilojen lisäksi yläkerrassa nautitaan drinkkilasin äärellä lounge-tunnelmasta. Periskoopin valtava lasiseinä avaa näköalan Ratinan suvantoon ja Tammerkosken maisemaan ravintolan sisältä. Kokonaisuuden kruunaa kattoterassi, josta on upeat näkymät Pyhäjärvelle.

 

"Haluamme luoda Periskooppiin ravintolan, jonka tunnelman ja tarjonnan jokainen voi kokea omakseen; kuin yhteisen olohuoneen," kertoo keittiömestari-ravintoloitsija Arto Rastas.

 

Rastaan ravintolaan tulee satoja asiakaspaikkoja. Ravintolan konsepti ja nimi julkaistaan keväällä lähempänä Kauppakeskus Ratinan avauspäivää, joka on 19. huhtikuuta 2018.

 

Ratinaan tulossa monipuolinen palvelutarjonta

 

"Olemme rakentamassa Tampereen alueen suurinta ja vetovoimaisinta kauppakeskusta, josta löytyy kaikki nykyaikaisen kauppakeskuksen palvelut. On hienoa saada uniikki ravintola Periskooppiimme. Se täydentää entisestään jo valmiiksi houkuttelevaa ravintolatarjontaamme," iloitsee Kauppakeskus Ratinan kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola.

 

Ratinaan tulee suuri joukko ravintoloita sekä monipuolisesti muodin, sisustamisen, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin palveluja sekä kaksi päivittäistavarakauppaa. Viimeisimpiä Kauppakeskukseen tulijoita ovat Aarikka, Alko, Ciao Caffe, Granit, Gina Tricot, Esprit, Halonen, Pelaamo, Polarn O. Pyret ja Reima. Aiemmin tulonsa ovat vahvistaneet mm. Lidl, K-Supermarket, H&M, KappAhl, Lindex, Luhta Brand Store, Top-Sport, Finlayson, Vallila Interior, Clas Ohlson, Kicks kosmetiikka, The Body Shop, Boomerang, Gant, Classic Pizza, Espresso House, New Yorker ja Tortilla House.


Lisätietoja:
Mervi Ahola, kauppakeskuspäällikkö, Sponda Oyj, puh. 040 653 2575
Arto Rastas, keittiömestari-ravintoloitsija, puh. 041 505 8341