CLAS OHLSON AVAA MYYMÄLÄN KAUPPAKESKUS RATINASSA

22 tammikuu, 2016 CLAS OHLSON AVAA MYYMÄLÄN KAUPPAKESKUS RATINASSA

Clas Ohlson on Ratinan Kauppakeskukselle merkittävä toimija, jonka tarjonta vahvistaa voimakkaasti kauppakeskuksen tavaratalokaupan sekä kodin ja vapaa-ajan tarjontaa. Spondan kehittämän ja omistaman Ratinan Kauppakeskuksen toimijat muodostavat yhdessä erittäin vahvan kokonaisuuden, jonne asiakkaiden on helppoa ja vaivatonta tulla ostoksille.

 

”Olemme iloisia voidessamme tarjota Clas Ohlsonille tilaisuuden avata myymälä Tampereella Ratinan Kauppakeskuksessa, yli 20 000 päivittäisen asiakkaan saavutettavaksi”, Ratinan kauppakeskuspäällikkö Visa Vainiola sanoo.

 

"Meillä on ollut myymälä Tampereella jo vuodesta 2004. Tampereen keskustassa pääsemme avaamaan uuden myymälämme yhdessä Ratinan kauppakeskuksen avautuessa. Ratinan myymälä mahdollistaa koko tuotevalikoiman tarjoamisen asiakkaille, olipa kyseessä vaikkapa pihaan ja puutarhaan liittyvät tuotteet kalusteineen tai kodin valaistuksen ja kunnostamisen tarvikkeet. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille Ratinassa ensiarvoisen tärkeitä", Clas Ohlsonin Suomen toimitusjohtaja Sampo Päällysaho sanoo.

 

Uusi myymälä avautuu Kauppakeskus Ratinan avautumisen yhteydessä, keväällä 2018.

 

Lisätietoja: Visa Vainiola, kauppakeskuspäällikkö, puh. 040 688 5350, visa.vainiola@sponda.fi