Clas Ohlson Ratinaan

12 helmikuu, 2016 Clas Ohlson Ratinaan

Clas Ohlson avaa kauppakeskus Ratinaan keväällä 2018 myymälän, jonka tilat mahdollistavat Clas Ohlsonin koko kattavan tuotevalikoiman tarjoamisen asiakkaille. Clas Ohlsonilta löytyvät arjen kätevät ja käytännölliset ratkaisut edullisesti. Ratinan myymälä on Clas Ohlsonin ensimmäinen kauppakeskusympäristössä Tampereella.

 

Kauppakeskus Ratinassa Clas Ohlsonin myymälän myyntipinta-ala on 1 050 m2. Myymälässä on ketjun laajin mahdollinen tuotevalikoima, joten sieltä löytyvät niin pihaan ja puutarhaan liittyvät tuotteet kuin kodin kunnostamisen tarvikkeet. Clas Ohlsonilla on tuotteita viidessä tuoteryhmässä, jotka ovat pienrauta, sähkö, elektroniikka, koti ja vapaa-aika.

 

– Tarjoamme asiakkaillemme noin 10 000 mielenkiintoista tuotetta. Lisäksi meillä on noin 3 000 tuotteen tilausvalikoima ja laaja varaosavalikoima. Tilaustuotteita toimitetaan asiakkaan tarpeiden mukaan joko liikkeeseen tai suoraan kotiin, Clas Ohlsonin aluepäällikkö Roger Fallström kertoo.

 

Helppo ja kätevä ostoskokemus

 

Clas Ohlsonin myymälät sijaitsevat kaupunkien keskustoissa ja keskeisissä kauppakeskuksissa. Ratinan kauppakeskuksen sijainti onkin myymälälle erinomainen.

 

– Haluamme toimia siellä, missä asiakkaat luontaisesti liikkuvat. Ratinan myymälän sijainti ja saavutettavuus ovat loistavia, Fallström toteaa.

 

Uusi myymälä kauppakeskuksessa on yhdessä tasossa, mikä helpottaa asiakkaiden asiointia. Asiakkaiden on helppo löytää etsimänsä, ja heidän aikaansa säästetään panostamalla tuotteiden esillepanoon.

 

– Haluamme ratkaista arkisia ongelmia ja tarjota käteviä ratkaisuja niin mökille kuin kaupunkikotiin. Tarjoamme myymälässämme myös inspiraatiota ja tietysti hyvää palvelua, Fallström summaa.

 

Clas Ohlson on kansainvälinen vähittäiskauppaketju, jolla on viidessä maassa yli 200 myymälää ja verkkokauppa. Yrityksellä on noin 4 700 työntekijää. Suomessa Clas Ohlsonilla on 34 myymälää sekä verkkokauppa.