Classic Pizza tuo arjen luksusta Ratinaan

4 tammikuu, 2018 Classic Pizza tuo arjen luksusta Ratinaan

Classic Pizza Restaurant

 

Kauppakeskus Ratinaan avataan monta kiintoisaa ravintolaa, jotka monipuolistavat Tampereen ravintolatarjontaa. Yksi Ratinan kulinaarisista helmistä on vauhdilla kasvava ravintolaketju Classic Pizza Restaurant.

 

Classic Pizza Restaurant avasi ensimmäisen ravintolansa Hankoon vuonna 1996. Tampereella ravintola on toiminut aiemmin ainoastaan Holiday Club Tampereen kylpylässä, joten jatkossa näitä herkullisia, korkealaatuisista raaka-aineista valmistettuja pizzoja saadaan nauttia myös kaupungin keskustassa.

 

– Olemme odottaneet Ratinan rakentumista heti siitä lähtien, kun kauppakeskusta on alettu suunnitella. Ratina on täysin uudenlainen kauppakeskus ja koko perheen vapaa-ajanviettopaikka, joka tulee muuttamaan Tampereen keskustan painopistettä huomattavasti, toteaa ravintolatoimenjohtaja Tommi Aaltonen Classic Pizza -ravintoloista.

 

Pizzan seurana samppanjaa

 

Kauppakeskus Ratinan Classic Pizza -ravintolan yhteyteen avautuu myös ketjun konseptiin vahvasti kuuluva samppanjalounge sekä suuri terassi, joka palvelee asiakkaita aina kesäisin.

 

Classic Pizza Restaurantille arjen luksus on koko toiminnan punainen lanka.

 

– Tuomme Tampereen keskustaan uudenlaisen pizzakulttuurin, jolla hemmottelemme asiakkaitamme maasta taivaisiin. Luksuksen ei tarvitse olla kallista. Se on sitä, että palvelu on laadukasta ja huolehtivaa. Loistava asiakaspalvelu yhdistettynä laadukkaimpiin raaka-aineisiin on ehdoton valttikorttimme, summaa Aaltonen.

 

– Ratina tarjoaa meille loistavan toimintaympäristön kauppakeskuksen muiden huippuliikkeiden ja -toimijoiden yhteydessä. Odotamme innolla, että pääsemme palvelemaan Ratinan asiakkaita huhtikuussa, iloitsee Aaltonen.

 

www.classicpizza.fi