Hohtominigolfista jännittäviä elämyksiä vapaa-ajanviettoon

19 tammikuu, 2018 Hohtominigolfista jännittäviä elämyksiä vapaa-ajanviettoon

Hohtogolf

 

Euroopan ensimmäinen hohtominigolfketju Hohtogolf West Coast rantautuu nyt myös Tampereelle. Kauppakeskus Ratinassa hohtavat minigolfradat tarjoavat kaupunkilaisille täysin uudenlaisia, yllättäviä elämyksiä.

 

Hohtogolf West Coastin monipuoliset radat, lukuisat erikoistehosteet sekä huvipuistomainen sisustus tekevät minigolfkokemuksesta ainutlaatuisen. Lisäksi hohtogolfratojen yhteyteen rakentuva, elämyksellinen kauhualue on upea lisä tähän ennennäkemättömään kokonaisuuteen.

 

– Meille tärkeintä on asiakkaan viihtyminen ja hauskanpito. Ratamme tarjoavat muun muassa liikkuvia esteitä sekä lukuisia näyttäviä tehosteita. Kun puttaat, tapahtuu jotain, mitä et osannut odottaa. Jännittävät kauhualueet ja ratojemme huippulaadukas tekniikka ovat asioita, joita ei muilla minigolfradoilla ole ennen nähty, hehkuttaa Hohtogolf West Coastin toimitusjohtaja Jarno Lehtonen.

 

Hohtogolfin radat soveltuvat niin erilaisille ryhmille kuin perheillekin. Osalle radoista on 15 vuoden ikäraja niiden jännittävien tehosteiden vuoksi.

 

– Tarjoamme palveluita esimerkiksi illanviettoon, polttareihin, ja yritysten tilaisuuksiin. Tiloissamme on anniskeluoikeudet. Sisäänkäynnit Hohtogolfiin ovat kauppakeskuksen puolelta sekä suoraan koskenrannasta, mikä mahdollistaa myöhäiset aukioloajat aina klo 24 asti, sanoo Lehtonen.

 

Hohtogolf West Coast on toiminut Turussa ja Helsingissä jo kymmenen vuoden ajan ja odottanut Ratinan kauppakeskuksen valmistumista pitkään. Lehtosen mukaan Ratina sopii sijaintinsa puolesta Hohtogolfin toimintaan parhaalla mahdollisella tavalla.

 

– Ratinan sijainti tarjoaa asiakkaillemme oivan mahdollisuuden jatkaa iltaa keskustan yökerhoissa. Kauppakeskuksessa yhdistyvät vaivattomasti ostosten teko ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Ratina tarjoaa lukuisten ruokaravintoloiden ja runsaiden pysäköintitilojen ansiosta helpon tavan tulla viettämään vapaa-aikaa sekä pitämään hauskaa. Lisäksi kauppakeskuksen muut liikkeet, omat tapahtumat ja viereinen stadion ovat vahva, ihmisiä paikalle houkutteleva yhdistelmä. Tiloihin jo tutustumassa käyneenä voin todeta, että huhtikuussa Tampereelle avautuu ihan mahtava kokonaisuus, iloitsee Lehtonen.

 

www.hohtogolf.fi