K-Supermarketin laajat valikoimat houkuttelevat herkkusuita

22 joulukuu, 2017 K-Supermarketin laajat valikoimat houkuttelevat herkkusuita

Marko Laaksonen

Ratinan kauppakeskukseen avautuu kaksi päivittäistavarakauppaa, joista toinen on iso K-Supermarket. Laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan luottava ruokakauppa tarjoilee tamperelaisille herkkusuille parhaat raaka-aineet yhdistettynä helppoon asioimiseen.

 

Tampereen keskusta-alueen eteläpuolelle on jo pitkään kaivattu herkullista ja palvelevaa ruokakauppaa. Ratinaan avautuvassa K-Supermarketissa panostetaan vahvasti erinomaisiin valikoimiin ja palveluihin, jotka täyttävät vaativienkin kuluttajien tarpeet.

 

– K-Supermarket Ratinassa tulee olemaan kauppahallimainen tunnelma, jonka luomisessa tuoretuotteet näyttelevät isoa roolia. Tavoitteemme on olla Tampereen inspiroivin ja valloittavin ruokakauppa, kertoo Ratinan K-Supermarketin kauppiaana toimiva Marko Laaksonen.

 

Asiakkaiden toiveita kuunnellen

 

Ruokakaupasta löytyy monipuolisten tuore- ja lähituotteiden lisäksi runsaasti sesonkeja ja maailman ruokatrendejä seuraavia elintarvikkeita. Myös erilaiset ruokavaliot on huomioitu: K-Supermarket Ratinan hyllyille tulee mainioita gluteenittomia tuotteita ja vegaanivaihtoehtoja.

 

– Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi yli 100 juustolajiketta ympäri maailman sekä leipiä ja leivonnaisia yhteensä yli kahdestakymmenestä pienleipomosta sekä kaupan omasta uunista. Liha- ja kalamestarimme puolestaan valitsevat henkilökohtaisesti tuoreet liha- ja kalatiskimme antimet. Tuotevalikoimaa täydennetään jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaan, Laaksonen lupaa.

 

K-Supermarket Ratinassa työskentelee noin 40 ruokakaupan ammattilaista. Myyjien lisäksi esittelykokit, juustoneuvojat sekä kaupan omat liha-, kala- ja ruokamestarit palvelevat asiakkaita rautaisella ammattitaidolla.

 

– Palvelemme joka päivä laajoilla aukioloajoilla. Palvelu- ja tuoretiskimme ovat auki myös sunnuntaisin. Viikonloppuisin järjestämme monenlaisia ruokatapahtumia, Laaksonen sanoo.

 

Alueen vetovoimaisuuttaa kasvattamassa

 

Laaksonen näkee Ratinan kauppakeskuksen vilkkaana ja vaativana kauppapaikkana.

 

– Meidän tulee ansaita asiakkaidemme luottamus yhä uudelleen ja tarjota odotukset ylittäviä kokemuksia joka päivä. On hienoa olla mukana vetovoimaisen Ratinan alueen kehittämisessä ja Tampereen palvelujen parantamisessa, Laaksonen iloitsee.

 

www.k-supermarket.fi