Kaikki kotiin ja vapaa-aikaan Ratinasta

19 kesäkuu, 2017 Kaikki kotiin ja vapaa-aikaan Ratinasta

Ratinassa palvelee keväästä 2018 alkaen suuri joukko monipuolisia sisustamisen ja vapaa-ajan toimijoita, kuten Vallila, Finlayson, Faunatar, Teknikmagasinet, Clas Ohlson, Suomalainen Kirjakauppa ja Top Sport.
 

 

Vallila tuo Ratinaan tekstiili- ja verhoalan erityisosaamista, asiantuntevaa palvelua sekä sisustus- ja lahjainspiraatiota. Vallilan värikylläiset kuosit ihastuttavat esimerkiksi verhoissa ja matoissa sekä keittiön, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen tekstiileissä ja pientuotteissa. Ratinan myymälä tarjoaa laajan mattovalikoiman ja verhopalvelua. 

– Uskomme, että kauppakeskus Ratinasta rakentuu paitsi houkutteleva ostospaikka myös vetovoimainen kohtaamis- ja elämystila, sanoo Vallilan PR- ja viestintäkoordinaattori Katri Pehkonen. 


 

Finlayson tarjoaa kattavan kodintekstiilien valikoiman jokaiseen makuun. Ratinan myymälästä löytyvät mallistotuotteiden ja klassikoiden lisäksi uusimmat tuoteinnovaatiot. Kaikki tuotteet ovat suomalaista suunnittelutyötä, ja erityistä huomiota kiinnitetään vastuulliseen valmistusketjuun.

 

Tunnetun kodintekstiilivalmistajan juuret ovat vahvasti Tampereen historiassa. Lähes 200-vuotinen historia on opettanut yhtiötä rakastamaan arkea, koteja ja erilaisia sisustustyylejä.

 

– Tänä päivänä olemme vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa historiaamme on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin varhaiset omistajamme, kertoo Finlaysonin Retailin Johtaja Kaj Wasastjerna.

 

Faunatar on täyden palvelun kotimainen lemmikkieläinliikeketju. Valikoimaan lukeutuvat akvaariot kaloineen ja kasveineen sekä pieneläimet, kuten linnut, jyrsijät ja erilaiset terraarioeläimet. Kissoille, koirille ja muillekin eläinryhmille löytyy laajasti laadukkaita ruokia ja hoitotarvikkeita. Faunattaressa panostetaan osaavaan henkilökohtaiseen palveluun, mistä kertoo muun muassa se, että huomattavalla osalla Faunatar-ketjun työntekijöistä on alan ammattitutkinto.


 

– Lemmikkien hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Monet myymälämme on jo sertifioitu Eettisen Eläinkaupan säädösten mukaisesti, mistä olemme todella iloisia. Sertifikaatti osoittaa, että liikkeessä panostetaan erityisesti eläinten hyvinvointiin ja asiakkaiden valistamiseen, kertoo Faunattaren toimitusjohtaja Johanna Valo.


Teknikmagasinetin myymälä Ratinassa on avaushetkellään toinen Tampereella. Teknikmagasinet tarjoaa muun muassa viihde- ja pienelektroniikkaa, radio-ohjattavia, leluja, harjoittelu- ja hyvinvointituotteita sekä toinen toistaan villimpiä vimpaimia.

 

– Valttikorttimme on henkilökohtainen asiakaspalvelu ja myynti, jota asiakkaamme arvostavat suuresti. Henkilökuntamme on erittäin asiantuntevaa, sanoo Lasse Hämäläinen Teknikmagasinetin markkinointi- ja viestintäosastolta.

 

Clas Ohlson avaa Ratinaan täyden valikoiman myymälänsä, jonka tuoteryhmät ovat koti, vapaa-aika, sähkö, elektroniikka ja pienrauta. Clas Ohlson tarjoaa jatkuvasti uudistuvan tuotevalikoiman, josta löytyy jokaiselle jotakin. Erinomaisen asiakaspalvelun lisäksi vastuullisuus on osa jokapäiväistä toimintaa.

 

– Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme ja pyrimme kohti kestävää kehitystä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme ratkaisuja asiakkaillemme hyvällä hinta-laatusuhteella, kertoo Clas Ohlsonin aluepäällikkö Roger Fallström.

 

Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa alan vahvaa tuntemusta ja asiakaspalvelua. Valikoimassa on kirjojen lisäksi esimerkiksi askartelu-, taide- ja toimistotarvikkeita, kalentereita sekä sesonkituotteita vaikkapa lukuvuoden alkuun. Ratinan myymälän koko mahdollistaa myös paikkakunta-aiheisten kirjojen hyvän edustuksen.

 

– Kauppakeskus Ratinan palvelujen monipuolisuus ja sijainti keskustan sekä tapahtumien ytimessä luovat ympäristön, jossa viihdytään ja vietetään aikaa. Halusimme myymälämme sinne ehdottomasti mukaan, sanoo Suomalaisen Kirjakaupan liikepaikkapäällikkö Ari Hokkanen.

 

TopSport on moderni, palveluun panostava suomalainen urheilukauppa. Ketjun myymälät tunnetaan ennen kaikkea ajankohtaisesta tarjonnasta, josta löytyy tuotteita juoksuun, treeniin ja aktiiviseen vapaa-aikaan. Valikoimaa on miehille, naisille ja lapsille. Ratinaan avattava TopSport-myymälä on ensimmäinen Tampereella.
– Tampere on meille tärkeä markkina-alue. Haluamme tuoda laajan tarjontamme uuteen kauppakeskukseen tamperelaisten sekä matkailijoiden saataville, kertoo viestintä- ja markkinointijohtaja Tarja Malinen.