Kauppakeskus Ratinalle uusi kauppakeskuspäällikkö

24 helmikuu, 2017 Kauppakeskus Ratinalle uusi kauppakeskuspäällikkö

 

Kauppakeskus Ratinan uudeksi kauppakeskuspäälliköksi on nimitetty Mervi Ahola. Ahola aloitti uudessa työssään helmikuussa. Ahola on työskennellyt aiemmin muun muassa tavaratalonjohtajana Keskolla.

 

"On hienoa päästä vetämään Tampereen suurinta kauppakeskusta, josta tulee uusi ja upea maamerkki Tampereelle. Haluan tehdä Ratinasta kaikkien pirkanmaalaisten oman kauppakeskuksen, jossa viihdytään laaja-alaisesti", kertoo Ahola.

 

Ratinassa yhdistyvät kattavat kauppakeskuspalvelut ja uuden ajan viihtymistila aivan Tampereen ydinkeskustassa. "Tavoitteena on tuoda jotain uutta ja ennennäkemätöntä tamperelaiseen kaupunkikulttuuriin. Suunnitteilla on myös kutsua Ratinanniemen asukkaita mukaan kehittämään kauppakeskusta", jatkaa Ahola.

 

Kauppakeskuksen rakentaminen on edennyt aikataulussaan ja avajaisia vietetään keväällä 2018. Rakentaminen on siirtynyt suurimmaksi osaksi kauppakeskuksen sisäpuolelle ja talotekniikkatyöt jatkuvat rinnan sisätöiden kanssa. Julkisivun lasiseiniä on asennettu mittavasti ja julkisivumuuraus on alkamassa. Lisäksi hissien asennus on käynnistynyt ja ensimmäiset hissiasennukset ovat valmistuneet. Myös uusi Ratinan aukio ja kauppakeskuksen pääsisäänkäynti alkavat hahmottumaan rakenteiden valmistumisen myötä.

 

Lisätietoja: Mervi Ahola, kauppakeskuspäällikkö, 040 653 2575