Kesko uskoo Ratinan vetovoimaan

14 lokakuu, 2015 Kesko uskoo Ratinan vetovoimaan

KeskoFeatures

 

K-supermarketin Ratinaan avaavan Keskon mukaan uudella kauppakeskuksella
on suuri rooli Tampereen kaupunkikuvan kehittymisessä.

 

Kesko suunnittelee noin 3 000 neliön kokoisen K-supermarketin avaamista Ratinan kauppakeskukseen.

Tavoitteena on, että ruokakauppa avaisi ovensa asiakkaille kauppakeskuksen avauksen yhteydessä. Rakentamisen aikataulu täsmentyy hankkeen edetessä. Keskon erikoistavarakaupan ketjujen osalta neuvottelut ovat parhaillaan käynnissä.

 

Ratinaan tulevassa K-supermarketissa korostuu ennen kaikkea monipuolinen ja laadukas valikoima. Ratinan ruokakaupan tulee olla erityisen hyvätasoinen, jotta se pärjää Tampereen keskustan kovassa kilpailutilanteessa.

 

– Panostamme erityisesti muun muassa korkealaatuiseen hedelmä- ja vihannesvalikoimaan, joka on hyvän ruokakaupan perusedellytys ja merkittävä tekijä asiakkaille. Muita painopisteitä voi kauppakeskuksen sijainti huomioiden olla esimerkiksi mukaan otettava ruoka, kertoo Keskon Pirkanmaan aluejohtaja Jari Alanen.

 

Vaivaton ostospaikka

 

Ratinan K-supermarket täydentää Keskon toimintaa Pirkanmaan kauppakeskuksissa. Ylöjärven Elossa palvelee K-citymarket, Tullintorilta löytyy K-market ja Kauppakeskus Duosta K-supermarket. Keskon erikoistavarakaupan ketjuja on puolestaan lähes kaikista kauppakeskuksissa.

 

– K-supermarket on konseptina riittävän iso ja
vetovoimainen kaupungin ydinkeskustaan. Kauppa täydentää hyvin K-ruokakauppojen verkostoa Tampereen keskustan alueella, iloitsee Alanen.

 

K-supermarket tulee sijaitsemaan Ratinan kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, liukuportaiden vieressä.

 

– Ruokakaupasta on helppo lähteä ostoskassien kanssa niin autolla kuin kävellen. Uskon, että Ratinan K-supermarketista muodostuu monille vakituinen paikka ruokaostosten tekoon. Ratinan ympärillä on runsaasti asutusta, ja kauppakeskuksessa tulee työs­kentelemään arviolta toista tuhatta ihmistä.

 

Kaupunkikuvan kehittäjä

 

Ratina on Tampereen ytimessä viimeisiä paikkoja, johon voidaan rakentaa mittava kaupan keskittymä.

 

– Kaupan kannalta elintärkeät asiat, kuten saavutettavuus ja pysäköinti, ovat Ratinassa hyvällä tasolla. Lisäksi kauppakeskuksen koko ja monipuolisuus tekevät siitä houkuttelevan ostospaikan.

 

Keskosta tulee yksi Ratinan ankkurivuokralaisista. Alasen odotukset ovat korkealla uuden kauppakeskuksen suhteen.

 

– Olemme halunneet olla omalta osaltamme aktiivisesti edistämässä Ratinan hanketta. Tulevalla kauppakeskuksella on suuri merkitys Tampereen keskustan kehittymiselle ja vetovoimalle, sanoo Alanen.