Laadukasta muotia ja upeita lifestyle-tuotteita Lilistä

8 maaliskuu, 2018 Laadukasta muotia ja upeita lifestyle-tuotteita Lilistä

Lili

 

Tamperelainen lifestylen erikoisliike Lili avaa ovensa Kauppakeskus Ratinaan. Lilistä asiakkaat löytävät sekä kansainvälisiä vaatemerkkejä että laadukkaita sisustustuotteita.

 

Lili on lifestyle-myymälä ajan hengessä. Myymälän valikoimat uusiutuvat kaiken aikaa, ja niissä panostetaan brändeihin, joita ei Suomessa vielä paljoakaan näy.

 

Myymälässä korostuu erilainen, erottuva muoti: Lilin tarjontaan kuuluvat muun muassa merkit Nü Denmark, AndLess, Nör Denmark.

 

– Asusteiden ja jalkineiden puolella asiakkaita hemmotellaan esimerkiksi nahkaisilla Fiorentinin ja Bakerin käsityönä tehdyillä saapikkailla ja nilkkureilla sekä Campomaggin rouheilla, nahkaisilla laukuilla, kertoo yrittäjä Sirpa Laaksonen.

 

Muotitarjonnan lisäksi tärkeä osa Lilin tarjontaa on tarkkaan valikoidut sisustustuotteet. Lilistä löytää esimerkiksi erilaisia huonetuoksuja, joilla voi parfymoida kodin sekä muita kodin piensisustustuotteita, joita edustavat muun muassa merkit Dialma Brown, Beija Flor, Lampe Berger ja Le Père Pelletiere.

 

– Tilauksesta toimitamme myös käsityönä uusiotuotteista tehtyjä italialaisia huonekaluja, muutama mallikappale löytyy valmiina myymälästämme. Lisäksi teemme tilaustyönä viheristutuksia silkkikukista sekä koteihin että julkisiin tiloihin, kertoo Laaksonen.

 

– Arvostamme tuotteissamme laatua. Luomme asiakkaillemme elämyksiä viihtyisässä myymälässämme, jossa asiakas voi kokea mielenkiintoisten tuotteiden lisäksi ihanan tuoksumaailman. Tarjoamme asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua, jatkaa Laaksonen.

 

Laaksosen mukaan Ratinasta tulee Tampereen keskustan sydän, jonka ympärille kaupankäynti siirtyy ja jonne ihmiset tulevat viihtymään ja viettämään vapaa-aikaansa.

 

– Ratina tarjoaa vireän kauppaympäristön. Uskon, että kaupunkilaisten lisäksi myös turistit tulevat Ratinaan shoppailemaan ja viettämään aikaa. Odotan innolla, että pääsen kauppakeskuksen muiden kauppiaiden ja ketjujen kanssa luomaan asiakkaille viihtyisän ostosympäristön ja palvelemaan entisten kanta-asiakkaideni lisäksi uusiakin asiakkaita, iloitsee Laaksonen.