Lidl avaa Ratinaan myymälän uudella ilmeellä

22 helmikuu, 2018 Lidl avaa Ratinaan myymälän uudella ilmeellä

 

Huhtikuussa Ratinaan avautuva tyylikäs ja avara Lidl mukailee ketjun uutta ilmettä. Harmaasävyinen, logistisesti tarkkaan mietitty myymälä palvelee asiakkaita runsaalla tuotevalikoimalla ja yli 20 kaupanalan ammattilaisen voimin.

 

Lidl Ratinan myyntipinta-ala on noin 1200 neliömetriä. Myymälässä näkyy ketjun uusi, tyylikäs skandinaavinen ilme.

 

– Palvelemme tällä hetkellä tamperelaisia asiakkaitamme Hallituskadun, Rautatienkadun, Finlaysonin, Hervannan, Jankan sekä Lielahden myymälöissä. Ratinan uusi myymällä täydentää hienosti myymäläverkostoamme kaupungin keskustassa, kertoo myyntipäällikkö Satu Suominen.

 

Kun asiakas astuu Ratinan Lidliin, häntä vastassa ovat paistopisteen hurmaavat herkut sekä tuoreet hedelmät ja vihannekset. Myymälän valikoimiin on panostettu vahvasti.

 

– Ratinan myymälästä löytyvät kaikki päivittäistavarat parhaalla hinta-laatusuhteella. Vaihtuvat teemaviikot puolestaan tarjoilevat kansainvälisiä herkkuja ja tuotteita, joita ei muualta saa. Myös käyttötavarapuolella meillä on jatkuvasti vaihtuva valikoima, josta voi tehdä todellisia löytöjä, luettelee Suominen.

 

Helppoa ja vaivatonta ruokaostosten tekoa

 

Lidl on huomioinut suomalaisten asiakkaiden toiveet sisustuksen lisäksi myös muun muassa tuotesijoittelussa ja tilaratkaisuissa.

 

– Tutkimme, missä järjestyksessä myymälää tyypillisesti kierretään ja mitkä ovat suosituimpia hyllyjä. Yhdistimme tämän datan asiakkaiden toiveisiin. Näin saimme suunniteltua järjestyksen, joka palvelee parhaalla mahdollisella tavalla asiakasta, kertoo Suominen.

 

Ratinan Lidl sijaitsee kauppakeskuksen sydämessä, keskusaukion vieressä. Suomisen mukaan asiakkaiden on helppo tulla Ratinaan, jossa ruokaostosten tekeminen on kätevää.

 

– Ratinan avautumisen jälkeen Tampereen keskustassa palvelee jopa neljä Lidl-myymälää. Se on todella hieno juttu! Tavoitteenamme on sijoittua parhaille kauppapaikoille, ja Ratinasta kasvaa taatusti yksi merkittävämmistä kauppakeskuksista Tampereella, pohtii Suominen.