Loistoduuniin Ratinaan -tapahtumassa tarjolla 150 työpaikkaa

7 helmikuu, 2018 Loistoduuniin Ratinaan -tapahtumassa tarjolla 150 työpaikkaa

– Tampereen suurin kauppakeskus tulee työllistämään lähes 1 000 ihmistä

 

Loistoduuniin Ratinaan

Spondan Kauppakeskus Ratina järjestää Loistoduuniin Ratinaan -rekrytointitilaisuuden, jossa haetaan kauppakeskuksen liikkeisiin noin 150 työntekijää. Tapahtumassa työnhakijoilla on tilaisuus esittäytyä ja jättää yhdellä kertaa hakemuksensa yli kolmellekymmenelle Ratinaan tulevalle yritykselle.

 

Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma järjestetään Tampere-talon Sorsapuistosalissa 15. helmikuuta kello 12 - 16. Rekrytointitilaisuus toteutetaan yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa.

 

”Ratina tulee olemaan merkittävä työllistäjä Pirkanmaalla, joten halusimme toteuttaa oman rekrytapahtuman helpottamaan työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamista. Meille tulee monta liikettä ja ravintolaa, jotka eivät ole aiemmin toimineet Tampereella, ja näiltä yrittäjiltä saimme toiveen olla apuna rekrytoinneissa. Mielestäni tällainen tapahtuma on paras tapa auttaa vuokralaisiamme löytämään juuri heille oikeat työntekijät”, kertoo Ratinan kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola.

 

Paikalle tulee työnantajien tapaamispisteiden lisäksi maksuton CV-videobaari, jossa työntekijä voi tehdä minuutin mittaisen esittelyvideon itsestään työnhakunsa tueksi. Videoiden käyttö työnhaussa kasvaa, sillä niillä on helppo erottua ja videon perusteella työnantajan on helppo valita työnhakijat varsinaiseen työhaastatteluun. Videobaari on avoinna koko tapahtuman ajan, ja työnhakijat saavat videonsa omaan käyttöönsä tapahtuman jälkeen.

 

Tampereen suurin kauppakeskus Ratina tulee työllistämään lähes 1 000 ihmistä. Ratinaan haetaan muun muassa myyjiä, myymäläpäälliköitä, osastovastaavia, kassahenkilöitä, ravintolatyöntekijöitä, tarjoilijoita, kokkeja, ravintolapäälliköitä, vuoropäälliköitä, järjestyksenvalvojia ja vartijoita. Ratinasta tulee vetovoimainen työpaikka, sillä kauppakeskuksen liikkeissä työskennellään Tampereen ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä.

 

Myös Spondan MOW hakee Ratinaan ammattilaisia

 

Myös Spondan suosittu coworking hub MOW on mukana Loistoduuniin-tapahtumassa rekrytoimassa uuteen, syksyllä avattavaan Ratinan MOWiin työntekijöitä. MOWiin on haussa hubin vetäjä, joka vastaa kokonaisvaltaisesti Tampereen hubin toiminnasta, sekä Front Desk -ammattilaisia pyörittämään hubin päivittäistä toimintaa ja huolehtimaan MOWin asukkaiden ja kokousvieraiden tarvitsemista palveluista.

 

"Olemme juuri aloittaneet Tampereen MOWin rekrytoinnit, joten Loistuduuniin-tapahtuman ajoitus on täydellinen. Haemme erityisesti ihmisistä ja yhteisöllisyyden kehittämisestä kiinnostuneita, positiivisia henkilöitä, jotka saavat asiakkaamme tuntemaan olonsa tärkeäksi ja kotoisaksi uudessa ja upeassa MOW hubissamme. Meihin kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan, odotamme innolla mahtavia hakijoita!", Spondan Business Unit Manager Miia Lasaroff kertoo.

 

Tapahtumassa työntekijöitä rekrytoivat:

Boomerang

BR-Lelut

Ciao! Caffe

Clas Ohlson

Classic Pizza Restaurant

Eurokangas

Fafas

Gant

Halonen

Hanko Sushi

Hesburger

HH-Kiinteistöpalvelut Oy

Juhlamaailma

Kotipizza

K-Supermarket

Kultajousi

Lidl

Lili

Linkosuo

MOW

Mumin Kaffe

Pancho Villa

Picnic

Prevent360

Reima

Roberts Coffee

Salaattiasema

Sandro

Sisustus Lumo

Take-T

Teknikmagasinet

Tortilla House

Ur&Penn

Westcoast Hohtogolf

Värisilmä

Zici

 

Lisätietoja:

Mervi Ahola

Kauppakeskuspäällikkö

p. 040 653 2575

mervi.ahola@sponda.fi