Maailman parhaita kahvinautintoja Espresso Housesta

25 tammikuu, 2018 Maailman parhaita kahvinautintoja Espresso Housesta

Espresso House

 

Espresso House tarjoaa Ratinan kauppakeskuksen vieraille laajan valikoiman herkullisia erikoiskahveja ja erilaisia kahvijuomia.

 

Alun perin ruotsalainen, Pohjoismaiden suurin kahvilaketju avaa Ratinaan toisen Tampereen kahvilansa. Espresso Housea on odotettu hartaasti kaupunkiin jo pidemmän aikaa.

 

– Nyt kun sopivat toimipaikat ovat löytyneet, olemme todella iloisia päästessämme vihdoin vastaamaan kahvilavieraidemme toiveeseen. Ratinasta tulee tamperelaisten oma olohuone, ja laadukkaan palvelutarjontansa ansiosta se tulee houkuttelemaan kävijöitä laajemminkin koko Pirkanmaan ja muiden lähikuntien talousalueilta, uskoo Espresso House Finlandin toimitusjohtaja Anssi Thureson.

 

Kauppakeskukseen avautuva, lähes 250 neliöinen Espresso House pitää sisällään peräti 145 asiakaspaikkaa. Sen miljöö edustaa ketjun täysin uutta ”Raw Coffee” -konseptia, jonka mukaan kahvilan sisustuksessa on käytetty skandinaavista muotoilua sekä Espresso Houselle käsintehtyjä huonekaluja.

 

– Meille kahvi on intohimo. Haluamme tarjota maailman parhaan kahvinautinnon, missä onnistuminen edellyttää erittäin laadukkaiden kahvien lisäksi myös viihtyisää ympäristöä, selventää Thureson.

 

Henkilökunta apuna kahvien valinnassa

 

Espresso Housessa langat pidetään visusti omissa käsissä.

 

– Meillä on muun muassa oma leipomo ja panostamme henkilökuntamme kahvitietämykseen. Näin pysymme aina selvillä siitä, mitä tarjoamme vieraillemme ja voimme suositella kunkin vieraan makuun parhaiten sopivan kahvin. Kaikki Ratinan työntekijät ovat pitkän koulutuksen saaneita ammatti-baristoja, kertoo Thureson.

 

Ratinan kauppakeskuksen keskeinen sijainti on Espresso Houselle ihanteellinen. Thureson on tyytyväinen myös Ratinan monipuoliseen palvelutarjontaan.

 

– Odotamme kauppakeskuksen avautumista erittäin innostuneissa tunnelmissa. Tampereen keskustaan rakentuu upea ja moninainen kokonaisuus, joka täydentää erinomaisesti kaupunkikuvaa, kuvailee Thureson.