Moderni ydinkeskustan liikepaikka kiinnostaa

14 lokakuu, 2015 Moderni ydinkeskustan liikepaikka kiinnostaa

Gym24

 

Kuntokeskusketju Fitness24Seven tulee avaamaan toimipisteensä kauppakeskus Ratinaan. Yhtiö näkee kauppakeskuksen keskeisen sijainnin toimintansa kannalta olennaisena. Ratinaan tuleva kuntokeskus on kansainvälisen ketjun toistaiseksi ensimmäinen toimipiste Tampereella.

 

Fitness24Sevenin Suomen maajohtaja Janne Rögård pitää Ratinan kauppakeskusta merkittävänä liikepaikkana, koska alueella on paljon liikennettä ja kysyntää.

 

– Olemme jo pitkään etsineet liiketiloja Tampereelta, missä on suurta potentiaalia liiketoiminnallemme. Kauppakeskus Ratinan sijainti kaupungin paraatipaikalla tukee vahvasti yhtiömme ydinajatusta toimia kantakaupungeissa, Rögård sanoo.

 

Fitness24Sevenillä on hyviä kokemuksia kauppakeskuksessa sijaitsevista kuntokeskuksista.

 

– Innostamme ja kannustamme ihmisiä liikkumaan tarjoamalla palveluitamme siellä, missä he asioivat, työskentelevät tai asuvat. Kuntosalille saapumisen tulee olla vaivatonta, mitä edesauttavat keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet, Rögård tarkentaa.

 

Viihtyisät tilat

 

Fitness24Seven tulee sijaitsemaan kauppakeskus Ratinan toisessa funkkisrakennuksessa, Ranta-Ratinassa. Tulevan kauppakeskuksen avarat ja valoisat tilat miellyttävät tulevaa vuokralaista.

 

– On hienoa päästä toimimaan uudessa kauppakeskuksessa, jonka rakentamiseen panostetaan. Viihtyisät ja nykyaikaiset tilat tekevät kuntoilusta asiakkaillemme miellyttävää, Rögård sanoo.

 

Fitness24Sevenin Ratinan toimipisteessä tulee olemaan kattavat cardio- ja voimailulaitteet ja vapaita painoja sekä naisille suunniteltu puoli. Lisäksi sieltä tulee saamaan ammattitaitoisia personal trainer -ohjauksia.

 

Kuntoilua asiakaslähtöisesti

 

Rögård näkee, että liikuntasektori ja sen palvelutarjonta tulevat lähitulevaisuudessa laajenemaan ja muuttumaan entistäkin asiakaslähtöisemmiksi. Lisäksi hän kokee, että laadukkailla personal trainer -palveluilla on kuntokeskuksissa jatkossa hyvinkin merkittävä rooli.

 

– Uskon personal trainer -palveluiden jatkavan voimakasta kasvuaan. Esimerkiksi yritysliikunnan tarjoaminen ja tukeminen tulevat olemaan keskeisiä teemoja toiminnassamme, Rögård kertoo.

 

Fitness24Seven-kuntokeskukset ovat avoinna vuorokauden ympäri, ja niiden jäsenhinnat ovat markkinoiden kilpailukykyisimmät. Houkuttelevalla ja asiakkaan huomioivalla kokonaisuudella yhtiö haluaa madaltaa kynnystä saapua kuntoilemaan.

 

Fitness24Seven on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava kuntokeskusketju. Sillä on yhteensä yli 150 toimipistettä Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa sekä Suomessa esimerkiksi Helsingissä, Porissa ja Kuopiossa. Syksyllä 2015 avataan kuntokeskukset myös Turkuun ja Lappeenrantaan.