Ratinaa kehitetään yhdessä

19 kesäkuu, 2017 Ratinaa kehitetään yhdessä

 

Meidän Ratina haluaa olla yhteisöllisyyteen panostava kauppakeskus, ja siksi myös tamperelaiset on kutsuttu mukaan kehittämään Ratinaa. Ratinanniemen asukkaista koostuva kehittäjäporukka on päässyt jo ideoimaan käytännön tasolla nimivaihtoehtoja kauppakeskuksen eri osille, toiminnallisuuksia kuten esteettömyyttä ja eri asiakasryhmien tarpeita. Yksi kehittäjistä on Marjatta Koskinen.

 

”Idea kauppakeskuskehittäjistä kuulosti hyvältä ja innolla lähdin mukaan porukkaan. Ideoinnin lisäksi olemme esittäneet toiveita tulevista liikkeistä ja palveluista. Toivoisin Ratinan olevan paitsi kauppakeskus, mutta myös monien tapahtumien paikka, jossa koko perhe voi viihtyä", kertoo Marjatta Koskinen.

 

Ryhmän vetäjänä toimii Ratinan kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola. Aholan johdolla ryhmä on tavannut kasvokkain jo pariin otteeseen ja päässyt tutustumaan kauppakeskukseen ennen sen avautumista.

 

”Koko ryhmä on erittäin aktiivista ja idearikasta ja olen jo parin kuukauden aikana saanut paljon ehdotuksia ja kommentteja Ratinan kehittämiseksi. On ollut hienoa tehdä yhteistyötä ja porukan jälki tulee varmasti näkymään kauppakeskuksessa. Meidän Ratinasta rakentuu upea ja yhteisöllinen kauppakeskus!"