Ravintola Tratton ytimessä klassiset italialaiset maut

25 tammikuu, 2018 Ravintola Tratton ytimessä klassiset italialaiset maut

Tratto

 

Ravintola Tratto on rento italialainen ravintola, joka tarjoilee suurella tunteella valmistettuja klassisia italialaisia herkkuja. Trattoon voi poiketa ostosten lomassa joko hetkeksi hengähtämään lasillisen äärelle tai tulla kiireettömästi nauttimaan laadukkaista herkuista ja välittömästä palvelusta.

 

Ratinaan italialaista henkeä puhaltava ravintola Tratto hurmaa asiakkaansa paitsi hyvällä ruualla myös iloisella ja ystävällisellä palvelulla. Tratto on täysin uusi ravintola Tampereella. Sen menestyksekäs isosisko, ravintola Piemonte, on toiminut kaupungin keskustassa jo useamman vuoden ajan.

 

– Tratto keskittyy Piemontea enemmän alkuperäisen ja perinteisemmän italialaisen keittiön tarjontaan. Tratton laadukas viinivalikoima on huolella valittu täydentämään ruoka-annosten makua, sanoo Piemonten ja Tratton ravintoloitsija Sakari Keinänen.

 

Tratton ruokalistalta löytyy laadukkaista ja aina tuoreista raaka-aineista valmistettuja perinteisiä pizzoja ja pastoja sekä runsaasti muita klassisia italialaisia ruokia. Tratto tarjoilee arkisin myös lounasta.

 

– Toimintamme kulmakivi on ammattitaitoinen sekä aidosti italialaisesta ruuasta ja viinistä kiinnostunut henkilökunta, lisää Keinänen.

 

Keinänen uskoo Ratinan kauppakeskuksen yhdessä Kansi ja Areena -kokonaisuuden kanssa muuttavan Tampereen keskustan painopistettä huomattavasti.

 

– Halusimme ehdottomasti mukaan Ratinaan, alati kehittyvällä ja houkuttelevalle alueella. Ratinan kauppakeskus tarjoaa meille hienon mahdollisuuden toimia muiden huippuliikkeiden ja toimijoiden kanssa Tampereen sydämessä, sanoo Keinänen.