Suosittu Sandro ihastuttaa Ratinassa

8 maaliskuu, 2018 Suosittu Sandro ihastuttaa Ratinassa

Sandro

 

Yksi Ratinan kauppakeskuksen ravintolatarjonnan pirteistä uutuusruokapaikoista on Sandro, joka laajentaa nyt ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Ratinaan avautuva ravintola on viides Richard McCormickin ja Ville Relanderin Sandro-ravintola.

 

Uuden ravintolan avaaminen juuri Ratinaan oli monen tekijän summa.

 

– Ratinan kauppakeskuksen sijainti on huikea. Keskus yhdistää luontevalla tavalla kivijalkaravintoloiden ja kauppakeskuksen parhaat puolet, joten elämää riittää aamusta iltaan, ja siksi olemmekin auki viikon jokaisena päivänä. Mikäs sen parempaa, kuin istua iltaa avarassa loft-henkisessä tilassa, josta aukeaa upea näkymä Tammerkosken yli Laukontorin suuntaan Näsinneulan kurkottaessa taivaalle horisontissa, Relander tunnelmoi.

 

Pääkaupunkiseudulla Sandro on saanut kiitosta lapsiystävällisyydestään ja erikoisruokavalioiden huomioimisesta. Kesäksi avattava yli satapaikkainen terassi on yksi Ratinan Sandron valttikorteista – siellä voi pelata pingistäkin!

 

– Jokainen Sandro on täysin uniikki. Ruokamme on saanut vaikutteita Pohjois-Afrikasta, Välimereltä ja Lähi-idästä. Meidät tunnetaan erityisesti viikonlopun brunsseistamme, mutta iltaisin keskiössä on à la carte -listaltamme löytyvät annokset. Syötävää löytyy taatusti kaikille! Ratinan Sandrosta löytyy myös cocktailbaari, jonne voi pistäytyä drinkille tai tekemään töitä läppärin kanssa. Olemme yhtä paljon ravintola, baari kuin terassikin, Relander selventää.

 

Relander kertoo olevansa innoissaan Ratinan avauksesta.

 

– On todella hienoa päästä luomaan yhä monipuolisempaa ravintolakulttuuria myös Tampereelle! Uskon, että Ratina ravintoloineen, kahviloineen ja muine palveluineen saa porukan todellakin liikkeelle. Meidän tehtävä on osaltamme hurmata heidät kaikki!