Tampereen suurin kauppakeskus rakentunut jo täyteen mittaansa

20 joulukuu, 2016 Tampereen suurin kauppakeskus rakentunut jo täyteen mittaansa

Kerrosalaltaan yli 50 000 kerrosneliömetrin laajuisen kauppakeskuksen rakentaminen on edennyt vesikattovaiheeseen ja kauppakeskuksen rakentaminen edistyy aikataulussaan. Kolmesta uniikista rakennuksesta muodostuvan kauppakeskuksen maanrakennustyöt on saatu päätökseen ja rungon pystytys uudisrakennus Valo-Ratinan osalta on loppusuoralla.

 

Valo-Ratinan mittavat lasirakenteet, kuten katon kaksi valoaukkoa, ovat paikoillaan sekä stadionin puoleinen lasiseinä. Sisävalmistustyöt Valo-Ratinassa aloitettiin joulukuussa.

 

1930-luvulla rakennettuja funkkisrakennuksia, Ranta-Ratinaa ja Funkkis-Ratinaa, yhdistävän maanalaisen Ratinankujan valmistelutyöt käynnistyivät marraskuussa 2016. Funkkisrakennusten peruskorjaus ja entisöinti on parhaillaan menossa ja valmistuvat samaan aikaan muun kauppakeskuksen kanssa keväällä 2018.

 

Valmistuessaan Tampereen suurin ja vetovoimaisin kauppakeskus omaa loistavan sijainnin Tampereen kaupungin keskeisellä paikalla erinomaisten yhteyksien varrella, kattavan palvelutarjonnan, houkuttelevat tapahtumat sekä ison pysäköintilaitoksen noin 1250 autolle.

 

Nyt sinulla on mahdollisuus kurkata ensimmäistä kertaa Kauppakeskus Ratinan sisätiloihin! Katso video ja saat esimakua siitä, millainen kauppakeskus palvelee sinua keväällä 2018!