Tampereen vaateliiketarjontaan uusi tulokas – Monki avaa myymälän Kauppakeskus Ratinaan

7 helmikuu, 2018 Tampereen vaateliiketarjontaan uusi tulokas – Monki avaa myymälän Kauppakeskus Ratinaan

Monki

 

Suosittu ruotsalainen vaatemerkki Monki avaa keväällä uuden liikkeen Ratinan kauppakeskukseen Tampereelle. Monkin tulo Ratinaan on hieno uutinen monelle tamperelaiselle, sillä uusi liike vahvistaa Tampereen muotitarjontaa merkittävästi. Monki on Tampereella pitkään odotettu uusi tulokas – tähän asti ketjulla on Suomessa ollut myymälöitä vain Helsingissä.

 

"Olemme todella iloisia, että saamme tarjota Monkille myymälätilan kauppakeskuksestamme ja että voimme tuoda tämän suositun brändin muotitietoisille asiakkaillemme ensimmäisenä Tampereella", Ratinan kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola toteaa tyytyväisenä.

 

Monkin uusi myymälä avataan Ratinan avajaisten yhteydessä huhtikuun 19. päivä. Leikkimielisydestään tunnetun muotibrändin myymälästä rakennetaan mielikuvituksellinen ja valoisa tila, joka noudattaa Monkin myymälöiden persoonallista konseptia. Monki lupaa tarjota asiakkailleen 20 %:n alennuksen avajaispäivän ajan.

 

Monki avaa Suomeen kaksi uutta myymälää vuonna 2018. Monkin toimitusjohtaja Lea Rytz Goldman kertoo tietävänsä, että Monkilla on paljon faneja Suomessa ja odottavansa innolla uusien myymälöiden avajaisia.

 

Lisätietoja:

Mervi Ahola

Kauppakeskuspäällikkö

p. 040 653 2575

mervi.ahola@sponda.fi