Trenditietoinen P.A.Z tuo Ratinaan tyylikästä muotia

19 tammikuu, 2018 Trenditietoinen P.A.Z tuo Ratinaan tyylikästä muotia

P.A.Z

 

P.A.Z on lämminhenkinen muodin multibrand-liike, josta Ratinan asiakkaat löytävät laadukkaat vaatteet ja asusteet arkeen ja juhlaan.

 

Liikkeen valikoimaan kuuluu muun muassa merkit Selected Femme, Object, Y.A.S ja Pieces. Muotiliikkeen valikoima on huolella koottu, tarjolla on muotia sekä nuorempaan että aikuisempaan makuun.

 

– Tarjoamme Ratinan asiakkaille täyden palvelun ostoelämyksen Bestsellerin huippuhienojen brändien parissa. Meillä monipuolinen valikoima yhdistyy loistavaan hinta-laatusuhteeseen. Vaatetamme asiakkaamme päästä varpaisiin, upeita asusteita unohtamatta, kertoo yrittäjä Irene Hämäläinen.

 

P.A.Z panostaa asiakkaiden yksilölliseen palveluun ja tarjoaa myös tyylivinkkejä kaikille niitä kaipaaville.

 

– Liikkeestämme löytyy niin uusimpien trendien mukaista muotia, klassisia arkeen sopivia vaatteita kuin säihkettä juhliin. Autamme asiakkaita valitsemaan juuri heille sopivat vaatteet, kuvailee Hämäläinen.

 

Ratinassa P.A.Z kokee palvelevansa Tampereen parhaalla liikepaikalla.– Ratinan kauppakeskus tarjoaa meille kaupungin parhaan ostospaikan, vilkkaiden asiakasvirtojen äärellä, kiteyttää Hämäläinen.