Tuhansia tuotteita hauskanpitoon Juhlamaailmasta

8 maaliskuu, 2018 Tuhansia tuotteita hauskanpitoon Juhlamaailmasta

Juhlamaailma

 

Juhlamaailma on Pohjoismaiden suurin juhlatarvikkeiden erikoismyymälä ja verkkokauppa. Pian myös Ratinaan avautuva liike tuo Tampereelle kauan kaivatun yhden pysähdyksen juhlatarvikkeiden erikoisliikkeen, jonka Juhlamestareille asiakkaiden juhlien onnistuminen on sydämen asia.

 

Juhlamaailman ja Spondan yhteistyö Helsingin Forumissa oli merkittävä syy valita juuri Ratina.

 

– Uusi Ratinan kauppakeskus on uskomattoman hieno! Kaunis ja moderni kauppakeskus Tampereen parhaalla paikalla mahdollistaa hyvät liikenneyhteydet niin kävellen, julkisilla kuin omalla autolla asioiville. Liikepaikkamme sijaitsee market-tasossa, minkä johdosta odotamme hyviä asiakasvirtoja, kertoo Juhlamaailman kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jonna Nieminen.

 

Ratinan Juhlamaailman valikoima kattaa kaiken juhliin tarvittavan. Tarjolla on tuhansia tuotteita hauskanpitoon ja paljon uutta jokaiseen juhlasesonkiin. Päätuoteryhmä ovat ilmapallot, kertakattaustuotteet, juhlatilan koristeet ja naamiaisasut. Valikoimasta löytyy myös kaikki muu juhlia järjestävän tai juhliin osallistuvan hankintalistalta löytyvät asiat.

 

– Juhlamaailma-konseptimme menestyksen avain on osaava ja välittävä henkilökunta. Muiden liikkeidemme tavoin myös Ratinassa panostetaan ylivoimaiseen palvelukokemukseen ja tuotevalikoimaan. Ne ovat meille kunnia-asioita. Odotammekin jo innolla ensimmäistä vappuamme Tampereella, Nieminen sanoo.