Tyylikästä ja käytännöllistä sisustusta Granitista

22 helmikuu, 2018 Tyylikästä ja käytännöllistä sisustusta Granitista

 

Granit on ruotsalainen design ja lifestyle-yritys, jonka erikoisalaa on käytännöllisyys ja säilytysratkaisut. Granitin painopisteinä ovat kauniit sisustustuotteet, kestävät valinnat ja halu, että kaikki voivat nauttia elämästä ja pitää hauskaa yhdessä.

 

Granitin myymälöissä on tarjolla monipuolisesti kodin ja toimistojen tarpeisiin sopivia sisutustavaroita. Ketjun idea sai alkunsa vuonna 1997 keittiönpöydän äärellä, Anett Jorméusin ja Susanne Liljenbergin halusta tehdä elämästä yksinkertaisempaa ja saada lisää aikaa elämästä nauttimiseen.

 

Granitilta asiakkaat löytävät esimerkiksi ihania sisustusyksityiskohtia, järkeviä säilytysratkaisuja, kauniita keittiötuotteita sekä lukemattomia upeita kasveja ja ruukkuja. Kaikki tuotteet ovat luonnollisia joko materiaalin valinnan, värin, käsityön, kestävyyden tai käyttöiän suhteen.

 

– Olemme lifestyle-yritys, joka tarjoaa inspiroivia ja käytännöllisiä tuotteita neutraaleissa väreissä, ja edustamme puhdasta skandinaavista linjaa. Ideaan kestävyydestä kuuluu myös ajatus siitä, että löydät meiltä kaiken, mitä tarvitset, ja voit antaa tuotteillemme aivan uuden elämän muokkaamalla niitä, täydentää toimitusjohtaja Carl-Mikael Bergendahl.

 

Tänä päivänä Granit-myymälöitä löytyy Ruotsin ja Suomen lisäksi myös Norjasta ja Saksasta.

 

– Olemme saaneet erittäin lämpimän vastaanoton Suomessa, ja Tampereen Ratinan kauppakeskus tarjoaa meille loistavan, uuden toimipaikan. Ratina houkuttelee juuri sitä asiakaskuntaa, jota Granit palvelee. Granit-liikkeitä ei juurikaan ole aiemmin nähty kauppakeskuksissa, mutta Ratinan tapa yhdistää shoppailu ja vapaa-ajanvietto luo valtavaa kasvupotentiaalia tulevaisuuden markkinoilla, kertoo Bergendahl.

 

https://www.granit.com/fi/