Enemmän kuin yksi keskus

Ratina on kokonainen kaupunkialue täynnä elämää. Kauppakeskus Ratina koostuu uudisrakennus Valo-Ratinasta sekä historiallisista funkkisrakennuksista, Ranta-Ratinasta ja Funkkis-Ratinasta. Ratinassa yhdistyvät kattavat kauppakeskuspalvelut ja uuden ajan viihtymistila aivan Tampereen ydinkeskustassa. Kaupungin isoimmassa ja nykyaikaisimmassa kauppakeskuksessa shoppaillaan, hoidetaan päivittäisasiat, tavataan tuttuja, viihdytään vapaa-ajalla ja nautitaan tapahtumista.

Vilkkaiden asiakasvirtojen ytimessä

Ainutlaatuinen kaupan ja tekemisen keskus nousee Tampereen ydinkeskustaan Ratinan suvannon rantaan. Kauppakeskus vahvistaa Tampereen uutta keskustaa, jota kehitetään ja elävöitetään aktiivisesti. Tampereen kaupunkialue on Suomen toiseksi suurin. Voimakkaasti kasvava ja kehittyvä kaupunki vetää puoleensa niin uusia asukkaita, yrityksiä kuin matkailijoita. Tampereen kaupunkiseudulle muuttaa reilu 4 000 ihmistä joka vuosi, ja vuonna 2040 arvioidaan Tampereella ja sen kaupunkiseudulla asuvan noin puoli miljoonaa ihmistä.

liikettaIkoni

140

Liikettä kolmessa rakennuksessa

KavijaIkoni

8 milj.

Kävijämääräarvio vuodessa

Myyntitavoite-v2

200 milj. €

Myyntiarvio vuodessa

KauppaKeskella

Kauppa keskellä kaupunkia

Ratinaan on helppo tulla kävellen, pyörällä, joukkoliikenteellä tai autolla, ja parkkitilaa on runsaasti. Kauppakeskus nousee Tampereen ytimeen vilkkaiden asiakasvirtojen varrelle.

Ratinan sijainti
HistoriaNosto800x500

Historiaa suvannon rannalla

Kauppakeskus Ratina herättää eloon historialliset 30-luvun funkkiskorttelit Ratinan suvannon rannalla, kulttuurimaisessa, jossa Tammerkoski kohtaa Pyhäjärven.

Ratinan tarina ja historia
meidanRatinaNosto800x500

Uutisia Ratinasta

Ratinassa tapahtuu koko ajan, myös keskuksen rakentamisen aikana. Ratinasta julkaistut artikkelit kertovat, millainen on kaupungin uusi keskus.

Uutisia Ratinasta