Yli 140 liikettä kolmessa eri rakennuksessa

Ratinaan sijoittuu muun muassa kaksi päivittäistavarakauppaa, muodin, hyvinvoinnin, sisustamisen ja vapaa-ajan erikoisliikkeitä sekä monipuolista ravintola- ja kahvilatarjontaa. Esimerkiksi K-Supermarket, Lidl, Alko, Clas Ohlson, H&M, Reima, Luhta Brand Store, Granit, Aarikka, Fitness24Seven ja Pirte palvelevat uudessa kauppakeskuksessa.

 

Helppoa asiointia kauppakeskuksessa tukee pohjakerroksiin toteutettava toimiva ja nykyaikainen pysäköintilaitos. Pysäköintilaitoksen noin 1 215 autopaikkaa sijoittuvat kahteen tasoon. Pysäköintikerroksista toteutetaan suorat liukutaso ja liukuporras – sekä hissiyhteydet kauppakeskuksen muihin kerroksiin.

Vallila on sisustus- ja tekstiilialalla toimiva pitkän linjan kotimainen perheyritys, joka on tunnettu omasta tekstiilikokoelmastaan ja lukuisista kumppanuuksistaan erilaisissa julkitilaprojekteissa. Vallila edustaa suomalaista suunnittelua parhaimmillaan vieden sitä innokkaasti maailmalle. Myös Ratinan kauppakeskus saa oman täyden palvelun Vallila-myymälänsä. Lue lisää

Siirry lukemaan muita uutisia
  • Thumbnail title

    Thumbnail description