Yli 140 liikettä kolmessa eri rakennuksessa

Ratinaan sijoittuu muun muassa kaksi päivittäistavarakauppaa, muodin, hyvinvoinnin, sisustamisen ja vapaa-ajan erikoisliikkeitä sekä monipuolista ravintola- ja kahvilatarjontaa. Esimerkiksi K-Supermarket, Lidl, Alko, Clas Ohlson, H&M, Reima, Luhta Brand Store, Granit, Aarikka, Fitness24Seven ja Pirte palvelevat uudessa kauppakeskuksessa.

 

Helppoa asiointia kauppakeskuksessa tukee pohjakerroksiin toteutettava toimiva ja nykyaikainen pysäköintilaitos. Pysäköintilaitoksen noin 1 215 autopaikkaa sijoittuvat kahteen tasoon. Pysäköintikerroksista toteutetaan suorat liukutaso ja liukuporras – sekä hissiyhteydet kauppakeskuksen muihin kerroksiin.

Hairlekiini on koko perheen parturi-kampaamo ja kampaamotuotteiden erikoismyymälä. Ratinan kauppakeskuksessa saat aina sinulle sopivinta parturi-kampaamopalvelua: nopeat leikkaukset ja väripalvelut hektiseen arkeen tai rentouttavaa, kokonaisvaltaista hiusten hoitoa silloin, kun haluat hemmotella itseäsi. Hairlekiini palvelee myös ilman ajanvarausta, joten voit istahtaa tuoliin vaikka shoppailun lomassa. Ratinan myymälän ammattitaitoiset parturi-kampaajat osaavat myös suositella juuri sinulle sopivimmat kampaamotuotteet. Lue lisää

Siirry lukemaan muita uutisia
  • Thumbnail title

    Thumbnail description