Suomen toiseksi suurin kaupunkialue

Tampere on Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki, ja siellä asuu nykyisin noin 223 000 asukasta. Tampere ja sen seitsemän kehyskuntaa muodostavat Tampereen kaupunkiseudun, jonka vaikutusalueeseen kauppakeskus Ratinakin kuuluu. Tampereen kaupunkiseutu on Suomen toiseksi suurin, ja siellä arvioidaan vuonna 2040 asuvan noin puoli miljoonaa ihmistä. Kaupunkiseudulle muuttaa yli 4 000 ihmistä joka vuosi.

Kasvava ja kehittyvä
Tampere

Tampere sijaitsee Suomen pääliikenneväylien risteyspisteessä. Keskeisen sijaintinsa ja helpon saavutettavuutensa ansiosta Tampere on kiinnostava paikka myös yrityksille. Vuoteen 2030 mennessä Tampereelle arvioidaan syntyvän 60 000 uutta työpaikkaa. Tampereen kaupungin voimakasta kasvua ja kehitystä edistetään lukuisilla eri hankkeilla. Ne tekevät kaupungista ja sen keskustasta entistäkin vetovoimaisemmat sekä kuluttajille että elinkeinoelämälle.

Ihanteellinen sijainti
keskustassa

Kauppakeskus Ratina nousee aivan Tampereen ydinkeskustaan Ratinan suvannon rantaan linja-autoaseman, Tampereen stadionin ja Ratinan kaupunginosan viereen. On ainutlaatuista, että kauppakeskus päästään rakentamaan olemassa olevan infrastruktuurin ja vilkkaan keskustan ytimeen. Ydinkeskustan kauppakeskus on tulevaisuuden kauppapaikka, jonne on erinomaiset kulkuyhteydet kävellen, pyörällä, julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla. Ratinan parkkihallissa on runsaasti parkkitilaa.

Yksinkertaistettu-Tampereen-Kartta

Kaupungin ytimessä

Kauppakeskus Ratinaan on helppo saapua läheltä ja kaukaa. Ratinasta rakentuu kaupunkilaisten merkittävin ostospaikka, jossa myös vietetään aktiivista vapaa-aikaa ja tavataan tuttuja. Lähellä olevat linja-autoasema ja rautatieasema sekä hyvät liikenneyhteydet tuovat myös matkailijat helposti Ratinaan. Kauppakeskuksen nykyaikainen pysäköintilaitos kahdessa kerroksessa tarjoaa yhteensä 1 250 autopaikkaa.

Tampere2014

370 000

Asukasta Tampereen kaupunkiseudulla vuonna 2014

IhmisetKasvuIkoni

4 000

Väestönkasvu hlö / vuosi
Tampereen kaupunkiseudulla

Tampere2015

500 000

Asukasluvun ennuste Tampereen kaupunkiseudulle vuonna 2040